Valberedningens förslag till val av styrelse i Intuitive Aerial - Newton Nordic

pressmeddelanden

at-a-board-meeting
Valberedningens förslag till val av styrelse i Intuitive Aerial

Valberedningen i Intuitive Aerial har tagit fram förslag till styrelse inför årsstämman 2019.

Till ordinarie styrelseledamöter för tiden intill nästa årsstämma föreslås nyval av Oscar Öberg som varit adjungerad till styrelsen sedan årsstämman 2018. Omval föreslås av styrelseledamöterna Pelle Hjortblad, Henrik Stangel och Magnus Sundelin. Den nuvarande styrelseledamoten Helena Sandermark har avböjt omval. Till styrelseordförande föreslås Pelle Hjortblad.

Presentation av styrelseledamöterna finns på Intuitive Aerials hemsida, www.intuitiveaerial.com. Presentation av nyvalskandidaten Oscar Öberg följer nedan:

Oscar Öberg (f 1978) är grundare och vd i företaget Softube som säljer musikproduktionsprogram till småföretagare och privatpersoner på en global marknad. Softube har genom att etablera ett starkt varumärke och med effektiv marknadsföring vuxit kontinuerligt sedan starten och omsätter idag drygt 40 MSEK med god lönsamhet. Oscar Öberg är civilingenjör i Datateknik från Tekniska Högskolan i Linköping.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robin Kahlbom, vd
Intuitive Aerial AB
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02

 

Om Intuitive Aerial

Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och tv-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över. Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON – kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON – en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror. Under 2017 presenterade bolaget en ny strategi med fokus på marknadsföring och försäljning av NEWTON-serien. Bolaget har sitt säte i teknikinnovativa Linköping med närhet till både Linköpings Universitet och ett av Sveriges ledande startup-kluster. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Scroll to Top