Sista dag för handel med teckningsoption Intuitive Aerial TO 5 - Newton Nordic

pressmeddelanden

Sista dag för handel med teckningsoption Intuitive Aerial TO 5

Idag, tisdagen den 13 november 2018, är sista dag för handel med teckningsoptionen Intuitive Aerial TO 5 som emitterades i samband med företrädesemissionen i december 2017.

En (1) teckningsoption Intuitive Aerial TO 5 ger rätt att teckna en (1) ny aktie i Intuitive Aerial under lösenperioden 1 november – 15 november 2018 till lösenkursen 0,30 kronor. Se tidigare pressmeddelande för information om hur teckningsoptionerna ska utnyttjas.

Teckningsoptioner TO 5 som inte utnyttjas eller säljs på First North senast idag, tisdagen den 13 november 2018, förfaller och blir värdelösa.

 

Kontaktuppgifter för eventuella frågor

Kontaktuppgifter till Intuitive Aerial respektive emissionsinstitutet Aktieinvest avseende frågor om lösen av teckningsoptioner Intuitive Aerial TO 5:

Intuitive Aerial kontaktuppgifter

Telefon: 013 – 991 39 90

E-post: hello@intuitiveaerial.com

Aktieinvest kontaktuppgifter

Telefon: 08 – 506 517 95

E-post: emission@aktieinvest.se

Linköping den 13 november 2018

Styrelsen i Intuitive Aerial AB

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pelle Hjortblad, Styrelseordförande

Intuitive Aerial AB

pelle.h@intuitiveaerial.com

Robin Kahlbom, vd
Intuitive Aerial AB
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02

Om Intuitive Aerial

Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och tv-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över. Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON – kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON – en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror. Under 2017 presenterade bolaget en ny strategi med fokus på marknadsföring och försäljning av NEWTON-serien. Bolaget har sitt säte i teknikinnovativa Linköping med närhet till både Linköpings Universitet och ett av Sveriges ledande startup-kluster. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Scroll to Top