Rolf Schytt föreslås som ny ledamot i Intuitive Aerial - Newton Nordic

pressmeddelanden

Rolf Schytt föreslås som ny ledamot i Intuitive Aerial
Intuitive Aerial AB (publ) meddelar att Rolf Schytt kommer föreslås som ny ledamot i styrelsen under den ordinarie stämman den 27 maj 2016.

Rolf Schytt är idag verksam som Vice VD och Operativ chef i Cybaero AB (publ). Han har tidigare varit operativ chef för Ocean Modules Sweden AB samt VD vid Expandera System Sweden AB, Motalaverken AB och Animex AB. Han har dessutom haft en rad chefsbefattningar inom produktledning och produktionsutveckling i flera branscher.

– Jag har följt Intuitive Aerial under en längre tid och ser den enorma potential som bolaget besitter med etablerade produkter av absolut världsklass. Min kompetens och tidigare erfarenheter stämmer väl överens med var bolaget befinner sig idag och jag ser fram emot vara en del av den fortsatta utvecklingen, säger Rolf Schytt.

– Bolaget är på väg mot en ny tillväxtfas och målsättningen är att bredda styrelsens och bolagets operativa kompetens därefter. Rolf Schytt är en högt uppskattad företagsledare och industriman med stor erfarenhet av organisationsutveckling inom produktorienterade tillväxtbolag. Jag är övertygad om att hans kompetens kommer att tillföra mycket till bolagets framtida utveckling och tillväxt, avslutar Jonas Lindqvist, styrelseordförande på Intuitive Aerial.

LINKÖPING, 2 Maj, 2016

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Lindqvist
Ordförande
Intuitive Aerial AB (publ)
jonas@intuitiveaerial.com
+46 (0)70 350 49 69

Om Intuitive Aerial AB (publ)
Intuitive Aerial utvecklar och tillverkar professionella, fjärrstyrda kameraplattformar för högkvalitativa film-, TV- och reklamproduktioner. Bolaget erbjuder AERIGON, marknadens första fjärrstyrda, flygande kamerasystem för professionella produktionskameror. Med egenutvecklad kamerastabilisering baserad på avancerad reglerteknik, möjliggör AERIGON kreativt och intuitivt filmande med lika stabil bild från luften som på marken. Systemet har använts i en rad storskaliga film- och TV-produktioner såsom Disneys Into the Woods, Marvels Avengers: Age of Ultron och naturdokumentärer för BBC, National Geographic och Animal Planet. Bolaget erbjuder också NEWTON, ett stabiliserat kamerahuvud avsedd för användning i situationer där det inte är möjligt eller tillåtet att flyga, såsom i TV-studios eller stora eventarenor. Både AERIGON- och NEWTON-systemen styrs trådlöst via den sofistikerade kontrollenheten DOMINION.

Intuitive Aerial har sitt huvudkontor i Linköping och är listat på Nasdaq First North sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Scroll to Top