Newton Nordics produkter ställdes för första gången ut på branschmässa i Asien - Newton Nordic

pressmeddelanden

NEWTON stabilized head with RED camera on Motion Impossible Agito camera movement

Newton Nordics produkter ställdes för första gången ut på branschmässa i Asien

Inter BEE är Japans största mässa för utrustning till film- & TV-branschen och utställningen är även en av de mest inflytelserika aktörerna i Asien. I år pågick utställningen 13-15 November i utkanten av Tokyo.

Sanwa Cine Equipment Rental är en av Japans största uthyrare av film-utrustning och de blev kund till Newton Nordic för drygt 2 år sedan. Sanwa Cine Equipment Rental har varje år en monter på Inter BEE och i år marknadsförde de deras NEWTON-system för uthyrning i Japan.

– Vi har föreslagit för Sanwa att de bör exponera NEWTON i deras monter på Inter BEE vilket gynnar båda företagen. Japan är en tillväxtmarknad som kan vara svåråtkomlig för en utomstående aktör. Genom Sanwas egna marknadsföringsinsatser sprids nu kännedom om NEWTON på den lokala marknaden vilket kan generera fler möjligheter till nya affärer i regionen. NEWTON visades på ett räls-system vilket är en av de mest populära användningsområdena för vår produkt, säger Robin Kahlbom, VD för Newton Nordic.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robin Kahlbom, VD
Newton Nordic AB
robin.k@newtonnordic.com
+46 (0)73 070 32 02

 

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Scroll to Top