Newton Nordic ökar arbetstiden till 60% för samtliga anställda - Newton Nordic

pressmeddelanden

stabilized remote camera heads

Newton Nordic ökar arbetstiden till 60% för samtliga anställda

Från och med 1 april i år införde Newton Nordic korttidsarbete för samtliga anställda, där alla i bolaget gick ned till 40% av sin normala arbetstid och staten står för den största kostnaden, i enlighet med statens stödåtgärd för Covid-19. Från och med måndag 31 augusti går samtliga anställda upp till 60% av sin normala tid.

– Vi ser nu en viss ökning av aktiviteten i branschen för live-TV och vi känner att det är dags att öka resurserna i alla delar av vår verksamhet, säger VD Henrik Lewander.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Henrik Lewander, VD
henrik.l@newtonnordic.com
+46 (0)10 222 16 00

 

Om Newton Nordic 

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com.

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Scroll to Top