Newton Nordic får order om 1,2 MSEK för installation i amerikanska megakyrkor - Newton Nordic

pressmeddelanden

stabilized remote camera heads

Newton Nordic får order om 1,2 MSEK för installation i amerikanska megakyrkor

Newton Nordic meddelar idag att man erhållit order från amerikanska Resonate Systems, LLC. Ordern omfattar NEWTON-system som kommer användas för online livesändning av gudstjänster och konserter i amerikanska megakyrkor.

Resonate Systems LLC är kopplade till Defy Products Inc, Newton Nordics försäljningspartner i USA. Resonate Systems förvärvar nu NEWTON-system för integration med Defys rälssystem i två olika kyrkor i USA.

– Vi har arbetat med Defy i flera år och vi är glada att detta samarbete börjar bära frukt. Då både USA och fasta installationer är betydande tillväxtmarknader för oss ser vi mycket positivt på ett större fotfäste inom dessa områden. Nya fasta installationer hos kunder som dessa skapar även fler källor till information, som vi kan använda i vår pågående satsning mot att erbjuda helhetslösningar av rörliga kamerasystem.”, säger Henrik Lewander, VD för Newton Nordic.

För Newton Nordic innebär beställningen ett mindre utvecklingsprojekt tillsammans med Canon. Den färdiga lösningen beräknas levereras i slutet av mars.

 

Denna information är sådan information Newton Nordic AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 mars 2021 kl 09:10.

Scroll to Top