Newton Nordic erhåller order om drygt 1 MSEK från RemoteCamSystems i Schweiz - Newton Nordic

pressmeddelanden

NEWTON S2 stabilized head on golf cart

Newton Nordic erhåller order om drygt 1 MSEK från RemoteCamSystems i Schweiz

Newton Nordic meddelar idag att bolaget har säkrat en order från sin första kund på den schweiziska marknaden, tjänstebolaget RemoteCamSystems GmbH. Ordern omfattar två NEWTON S2 kamerastabiliseringssystem till ett värde om cirka 1 MSEK, samt en option att avropa ytterligare ett NEWTON-system till ett värde av 0,5 MSEK. Leverans kommer ske under första kvartalet 2021.

– Vi är mycket glada över att RemoteCamSystems väljer att expandera sin tjänsteverksamhet med hjälp av vår teknik. De har gedigen kompetens inom det här området och utvecklar egna lösningar för rörliga kameror. Vi kommer stötta dem under hösten i deras integrationsarbete och ser fram emot att leverera våra system till dem under början av nästa år, säger Henrik Lewander, VD för Newton Nordic.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Lewander, VD
henrik.l@newtonnordic.com
+46 (0)10 222 16 00

 

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com.

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Scroll to Top