Mer än tio NEWTON-system används vid Olympiska spelen - Newton Nordic

pressmeddelanden

Newton Nordic and olympics games

Mer än tio NEWTON-system används vid Olympiska spelen

Newton Nordic meddelar att bolagets produkter används vid Olympiska spelen som pågår 23 juli – 8 augusti i Tokyo. Bolagets kunder har fler än tio NEWTON-system på plats för TV-produktionen.

“Det här är vid sidan av fotbolls-EM, den mest omfattande användningen av NEWTON-system vid ett och samma evenemang hittills. Det är ett tydligt kvitto på det förtroende som byggts upp för våra produkter och den här exponeringen kan påskynda vår etablering på nya marknader såsom Asien”, säger Henrik Lewander, VD för Newton Nordic.

För Newton Nordics del är användningen av produkterna i första hand varumärkesbyggande, men kommer även att ge vissa intäkter i form av tjänster och underhåll. NEWTON-systemen som används är del av tidigare levererade ordrar.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Lewander
Newton Nordic AB
henrik.l@newtonnordic.com
+46 (0)10 222 16 18

 

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Scroll to Top