Intuitive Aerial lanserar ny hemsida - Newton Nordic

pressmeddelanden

new_web
Intuitive Aerial lanserar ny hemsida

Vi vill erbjuda våra intressenter en levande, modern och inspirerande hemsida. På samma webbadress som tidigare, men med fylligare innehåll och ett nytt grafiskt snitt, lanseras idag Intuitive Aerials nya hemsida.

Hemsidan har ett helt nytt utseende, uppdaterat innehåll, webshop och tydligare navigation. Den nya hemsidan ger en fylligare presentation av Intuitive Aerial och är mer användarvänlig. Hemsidans design och bildval baseras på vår nya grafiska profil som arbetats fram under 2016.

– Intuitive Aerial kommer att öka kommunikation i allmänhet och digital kommunikation i synnerhet och därför var det ett naturligt steg att uppdatera vår hemsida. Vi vill erbjuda våra intressenter en levande, modern och inspirerande sida vilket är vad som krävs i vår bransch, säger Ina Nehr, Kommunikationsansvarig på Intuitive Aerial AB.

Vidare är sajten även fullt ut responsiv och anpassar sig till alla enheter såsom desktop, laptop, surfplatta eller smartphone.

– Hemsidan är det viktiga navet och utgångspunkten för all kommunikation. Med Intuitive Aerials nya sida har vi lyssnat på våra kunders och aktie-ägares önskemål och följt de digitala trender som ligger i tiden, avslutar Ina Nehr.

Vi hoppas att du som besökare får en bra överblick över all information som vi på Intuitive Aerial vill förmedla. Besök oss gärna på www.intuitiveaerial.com

För mer information kontakta:

Robin Kahlbom, VD
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02

Ina Nehr, Marknads- och Kommunikationsansvarig
ina.n@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 263 07 00

Denna information är sådan information Intuitive Aerial AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 mars kl 16.00.

 

Om Intuitive Aerial AB (publ)

Intuitive Aerial utvecklar och tillverkar professionella, fjärrstyrda kameraplattformar för högkvalitativa film-, TV- och reklamproduktioner. Bolaget erbjuder AERIGON, marknadens första fjärrstyrda, flygande kamerasystem för professionella produktionskameror. Med egenutvecklad kamerastabilisering baserad på avancerad reglerteknik, möjliggör AERIGON kreativt och intuitivt filmande med lika stabil bild från luften som på marken. Systemet har använts i en rad storskaliga film- och TV-produktioner såsom James Bond SPECTRE, Disneys Into the Woods, Marvels Avengers: Age of Ultron och naturdokumentärer för BBC, National Geographic och Animal Planet. Bolaget erbjuder också NEWTON, ett stabiliserat kamerahuvud avsedd för användning i situationer där det inte är möjligt eller tillåtet att flyga, såsom i TV-studios eller stora eventarenor. Både AERIGON- och NEWTON-systemen styrs trådlöst via den sofistikerade kontrollenheten DOMINION. Intuitive Aerial har sitt huvudkontor i Linköping och är listat på Nasdaq First North sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser avseende listningen vid Nasdaq First North är G&W Fondkommission.

Scroll to Top