Intuitive Aerial genomför sista delleverans av SpiderCam-order - Newton Nordic

pressmeddelanden

sc250_field_11
Intuitive Aerial genomför sista delleverans av SpiderCam-order

Den 28 mars 2018 meddelade Intuitive Aerial att man säkrat en order från SpiderCam till ett värde av 1,8 MSEK. Ordern innefattade flera NEWTON-system som skulle levereras i delleveranser där den sista delleveransen planerades till augusti. Leveranserna har nu genomförts enligt utsatt tidplan under perioden mars – augusti varpå ordern nu fullföljts i sin helhet.

I september 2017 meddelade Intuitive Aerial att SpiderCam valt bolaget som teknikleverantör till deras produktsatsning SpiderCam Light. Ordern var en fortsättning på det samarbete som inletts mellan bolagen. Samarbetet förväntas leda till ytterligare beställningar framöver.

Om Spidercam®

Spidercam® är en av världens ledande tjänsteleverantörer av 3D-vajersystem, med kontor i Österrike, Tyskland, USA och Australien, och levererar löpande tjänster och teknik till världskända, storskaliga produktioner som Fotbolls-VM, Fotbolls-EM, Olympiska Spelen, Champions League och Formel 1. Läs mer om bolaget här: http://www.spidercam.tv

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robin Kahlbom, vd Intuitive Aerial AB robin.k@intuitiveaerial.com +46 (0)73 070 32 02

Om Intuitive Aerial

Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och tv-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över. Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON – kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON – en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror. Under 2017 presenterade bolaget en ny strategi med fokus på marknadsföring och försäljning av NEWTON-serien. Bolaget har sitt säte i teknikinnovativa Linköping med närhet till både Linköpings Universitet och ett av Sveriges ledande startup-kluster. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Scroll to Top