Intuitive Aerial förstärker organisationen och ökar försäljnings- och marknadssatsningarna - Newton Nordic

pressmeddelanden

computer-laptop-work-office
Intuitive Aerial förstärker organisationen och ökar försäljnings- och marknadssatsningarna

Intuitive Aerial AB (publ) meddelar att bolaget rekryterat Malin Danckwardt-Lillieström till tjänsten som Chief Operating Officer (COO). Rekryteringen innebär en förstärkning av organisationen för att ytterligare öka bolagets försäljnings- och marknadssatsningar.

– Malins breda kunskap och erfarenhet inom operativt och strategiskt ledningsarbete blir en stor tillgång för oss som bolag och för mig som VD. Hennes främsta uppdrag är att se över organisationen och våra processer för att ytterligare effektivisera bolaget. Samtidigt kommer tid att frigöras från mig då jag till fullo kan fokusera på strategiska partnerskap, försäljningsarbete samt produktutveckling, säger Robin Kahlbom, VD Intuitive Aerial.

Malin är civilingenjör inom industriell ekonomi och startade sin karriär på den tyska energimarknaden efter sin examen 2003. Hon har mångårig erfarenhet av ledningsgruppsarbete i Tyskland och i Sverige och har haft chefsroller både inom det operativa samt ekonomi.

– Det känns spännande, stimulerande och utmanande att börja på Intuitive Aerial. Jag ser fram emot att vara en del av teamet och fortsätta den resa bolaget startat mot att bli världsledande inom stabiliseringsteknik.

Malin Danckwardt-Lillieström kommer från och med idag att ingå i bolagets ledningsgrupp.

För mer information kontakta:
Robin Kahlbom, VD
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02

Ina Nehr, Marknads- och Kommunikationsansvarig
ina.n@intuitiveaerial.com
+46 (0)732 63 07 00

 

Om Intuitive Aerial AB (publ)
Intuitive Aerial utvecklar och tillverkar professionella, fjärrstyrda kameraplattformar för högkvalitativa film-, TV- och reklamproduktioner. Med egenutvecklad teknik för kamerastabilisering baserad på avancerad reglerteknik möjliggörs intuitivt filmande med stabil bild. Bolaget erbjuder NEWTON, ett stabiliserat kamerahuvud som kan användas på applikationer i rörelse, exempelvis på fordon, kranar- räls- och wiresystem. Systemet har använts i flera stora TV produktioner såsom Eurovision Song Contest, UEFA Europa League och Red Bull Straight Rhythm. Med bolagets multirotorhelikopter AERIGON erbjuds dessutom ett fjärrstyrt flygande kamerasystem för professionella produktionskameror. Systemet har använts i en rad storskaliga film- och TV-produktioner såsom James Bond SPECTRE, Disneys Into the Woods, Marvels Avengers: Age of Ultron och naturdokumentärer för BBC, National Geographic och Animal Planet.  Både AERIGON- och NEWTON-systemen styrs trådlöst via den sofistikerade kontrollenheten DOMINION. Intuitive Aerial har sitt huvudkontor i Linköping och är listat på Nasdaq First North sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser avseende listningen vid Nasdaq First North är G&W Fondkommission.

Scroll to Top