Intuitive Aerial får ytterligare order från SpiderCam till ett värde av 1,1 MSEK - Newton Nordic

pressmeddelanden

Intuitive Aerial får ytterligare order från SpiderCam till ett värde av 1,1 MSEK

Intuitive Aerial har erhållit ytterligare en order från vajerkamerakoncernen SpiderCam till ett värde av 1,1 MSEK. Ordern innefattar Intuitive Aerials senaste version ur NEWTON-produktserien – NEWTON S2 4K. Leverans av ordern kommer att ske under februari månad.

”Vårt samarbete med SpiderCam fortsätter att utvecklas positivt och efterfrågan växer hos marknaden för den gemensamma lösningen. Detta innebär att SpiderCam nu återkommande beställer system för användning inte bara inom SpiderCam Light, utan även för egen användning i deras globala tjänsteverksamhet. Denna order är just en sådan beställning.”, säger Robin Kahlbom, VD för Intuitive Aerial

I september 2017 meddelade Intuitive Aerial att SpiderCam valt bolaget som teknikleverantör till deras produktsatsning SpiderCam Light. Ordern är en fortsättning på det samarbete som inletts mellan bolagen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robin Kahlbom, vd
Intuitive Aerial AB
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02

 

Om Intuitive Aerial

Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och tv-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över. Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON – kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON – en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror. Under 2017 presenterade bolaget en ny strategi med fokus på marknadsföring och försäljning av NEWTON-serien. Bolaget har sitt säte i teknikinnovativa Linköping med närhet till både Linköpings Universitet och ett av Sveriges ledande startup-kluster. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Scroll to Top