Första Aerigon ordern för Intuitive Aerial Inc i USA - Newton Nordic

pressmeddelanden

Första Aerigon ordern för Intuitive Aerial Inc i USA

Efter bara 14 dagars anställning inhämtade Eric Bergez sin första order för Intuitive Aerial Inc. Kunden är iFly i Denver, Colorado, ett företag som specialiserar sig på kostnadseffektiva produktioner med obemannade farkoster.

iFly valde Aerigon för att möjliggöra produktioner med kamerautrustning av högsta kvalitet i krävande produktionsmiljöer.

– De senaste åren har iFly känt ett ökat tryck från sina kunder, bland annat National Geographic, att uppgradera utrustningen med en professionell drönare som kan bära avancerad kamerautrustning, säger Eric Bergez, vice vd på Intuitive Aerial Inc och fortsätter:

– Aerigon var det enda logiska valet för iFly. Drönaren förser dem med mobilitet, kraft, precision och prestanda så att de kan leverera högsta service till sina extremt kräsna kunder.

– Att vi finns på plats i Nordamerika var avgörande för iFlys beslut. Aerigon är en kameradrönare av absoluta toppklass, det inkluderar även kundservicen. När vi tar fler marknadsandelar i underhållningsbranschens elit, så kommer Intuitive Aerials närvaro i Los Angeles bli ovärdelig, säger Eric Bergez.

– Vår ökade närvaro i USA är en stark fördel som har bemötts mycket positivt av både nya och befintliga kunder på den amerikanska marknaden. Eric Bergez har ett stort värde för vår verksamhet i USA och jag ser med glädje fram emot vårt fortsatta arbete på den amerikanska marknaden, säger Robin Kahlbom, VD Intuitive Aerial AB.

Under förra veckan registrerades Intuitive Aerial Inc. Det här är därmed den första ordern genom det amerikanska bolaget.

Linköping den 24 mars 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Robin Kahlbom, VD Intuitive Aerial
+46 (0)73 070 32 02
robin.k@intuitiveaerial.com

Eller se Intuitive Aerials hemsida: www.intuitiveaerial.com

Om Intuitive Aerial AB 
Intuitive Aerial AB (publ) levererar och erbjuder en världsledande lösning som är helt anpassad för den professionella mediebranschen samt möjliggör filmande från luften med lika stabil bild från luften som på marken. Den egenutvecklade kamerastabiliseringen bygger på avancerad reglerteknik baserad på sensordata från elektroniska gyron, accelerometrar och magnetometer vilket ger möjlighet för kreativt och intuitivt skapande.

Scroll to Top