Ledning, styrelse & Revisor

Ledning

Robin Kahlbom – VD

Har 10 års erfarenhet av entreprenörsskap och teknikbolag. Robin arbetar med fokus på strategi, affärsutveckling, marknadsföring och marknadsdriven innovation. Han har en tidigare bakgrund inom civil luftfart där han arbetat både på ledningspositioner och som kommersiell pilot inom privatchartersektorn. Robin är utbildad trafikpilot vid SAA. Han tillträdde tjänsten som VD år 2014.

Antal aktier privat och via bolag: 434 050
Antal teckningsoptioner TO6: 200 000

Malin Danckwardt-Lillieström – COO

Har över 10 års erfarenhet av strategiskt och operativt ledningsgruppsarbete i Sverige och Tyskland, med bred erfarenhet av att utveckla effektiva arbetsmetoder mellan olika delar av organisationer. Hon har främst verkat i energibranschen och bland annat arbetat som avdelningschef samt suttit i GDF SUEZ Energie Deutschlands operativa ledningsgrupp under flera år. Malin är civilingenjör inom Industriell Ekonomi, med studier vid Linköpings Universitet och Technische Universität Berlin. Hon tillträdde tjänsten i augusti 2017. Född: 1978.

Antal aktier: 51 099
Antal teckningsoptioner TO6: 125 000

Sanna Gustafsson – Ekonomichef

Mångårig erfarenhet av redovisning, uppföljning och verksamhetsstyrning från både stora och små företag. Utbildad till Civilekonom med inriktning mot redovisning vid Linköpings Universitet. Har arbetat på Bolaget sedan augusti 2018 och tillträdde tjänsten som ekonomichef i maj 2019. Född: 1984.

Antal aktier: 0
Antal teckningsoptioner TO6: 100 000Mårten Svanfeldt – Teknikchef

Mårten hade innan han var med och grundade Bolaget mångårig erfarenhet som mjukvaruutvecklare och systemingenjör för realtids grafik- och simuleringssystem bl.a. för svenska Meqon och amerikanska Ageia. Han har sedan början varit ledande för Bolagets tekniska utveckling, både som direkt ansvarig för de elektronik- och mjukvarusystem som tagits fram och också som arkitekt för Bolagets samlade tekniska utveckling. Mårten är civilingenjör i Teknisk Fysik och Elektroteknik med inriktning på inbyggda och inbäddade system efter studier på Linköpings Universitet och National Tsing-Hua University i Taiwan. Tillträdde tjänsten som teknikchef 2010.​ Född: 1984.

Antal aktier via bolag: 364 025
Antal teckningsoptioner TO6: 200 000

styrelse

Pelle Hjortblad – Styrelseordförande

Pelle Hjortblad har en lång erfarenhet av att leda företag med internationell verksamhet där fokus varit på försäljning, marknadsföring och organisation. Pelle Hjortblad har bland annat varit VD på Paynova och försäljningschef på Tele2. Han äger och driver idag Toftaholm Herrgård parallellt med uppdrag som managementkonsult. Pelle Hjortblad är idag styrelsemedlem i Stratsys, Webforum Europe, Motion Display (AktieTorget), Trippus Event Solutions samt styrelseordförande i Comintelli och TiksPac (AktieTorget). Född: 1955.

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Pelle Hjortblad är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

Magnus Sundelin – Styrelseledamot

Magnus Sundelin är grundare och VD i SEO Design som hjälper företag med digital marknadsföring och webbutveckling. Han har också tidigare byggt upp och sålt ett vaktbolag, vilket gett god erfarenhet av personalutveckling och hur man bygger starka team i företag. Magnus Sundelin har studerat till civilingenjör i Maskinteknik på Chalmers Tekniska Högskola. Född: 1976.

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0Oberoende: Magnus Sundelin är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

Oscar Öberg – Styrelseledamot

Oscar Öberg är grundare och VD i företaget Softube som säljer musikproduktionsprogram till småföretagare och privatpersoner på en global marknad. Softube har genom att etablera ett starkt varumärke och med effektiv marknadsföring vuxit kontinuerligt sedan starten och omsätter idag drygt 40 MSEK med god lönsamhet. Oscar Öberg är civilingenjör i Datateknik från Tekniska Högskolan i Linköping. Född: 1978.

Invald: 2018
Antal aktier: 72 000
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Oscar Öberg är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

Henrik Stangel- Adjungerad

Henrik Stangel har en lång karriär inom Bonnier-koncernen bakom sig och har bland annat varit försäljningschef på Bonnier News (DN, Expressen, Dagens Industri) och VD på Dagens Industri. Han har även varit försäljningschef på Posten Sverige. Utöver detta har han arbetat i styrelsen för bland annat HittaHem, Fakturino, Hemnet och varit styrelseordförande för Insplanet (First North). Henrik Stangel är idag VD för Länsförsäkringar Gotland och har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Född: 1963

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Henrik Stangel är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

Revisor

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 45 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. PwC har 33 kontor i landet och över 2 800 medarbetare.

Newton Nordics revisor är Robert Söderlund, verksam vid PwC i Norrköping. Söderlund är auktoriserad revisor och medlem i FAR. Huvudansvarig revisor sedan 2010.

Scroll to Top